Vols rebre el butlletí?

Baixa

BOTIGA

Els vedells son nascuts i crescuts a l’aire lliure, alimentats de la llet de la mare i de les pastures durant els primers sis mesos.

 

Quasi tots els animals son nascuts a l’explotació però per donar regularitat  a les entregues que fem cada mes, a vegades comprem vedells a altres explotacions on també néixen  a l’ aire lliure, mamen i pasturen fins els sis mesos d’edat seguint el mateix sistema de cria que el de Can Mabres.

 

Un cop deslletats, passen a les instal-lacions d’engreix a on hi diferenciem dues fases:

 

• Engreix extensiu: de 6 mesos de vida fins l’any.

• Engreix amb fase acabat: dels 12 a 16 mesos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En la fase d'engreix extensiu, els animals estàn a l’aire lliure en camps vallats i en espais molt amplis, cada animal té un espai d’uns 100 m2. L’alimentació consta de silo de blat de moro (la planta de blat de moro amb el gra i les fulles fermentades) i palla de civada “ad libitum” (a lliure disposició)  i un suplement de vitamines i minerals.

 

A la fase d'engreix acabat, aconseguim millorar la qualitat de la carn, tant gustativament com des del punt de vista de la salut humana. Fem variacions amb l’alimentació, ja que ens interessa, un cop tenim el vedell crescut, que ens infiltri greix intramuscular, que ens dona tendresa i gust a la carn, i també que el greix sigui el més cardiosaludable possible. El pinso que donem en aquesta fase és ric en Omega 3, conté dosis altes de Vitamina E i Seleni orgànic.

Telèfon. 690 608 194. 08719 Castellolí, Anoia. Barcelona

Inversions per a la transformació i comerciacització dels aliments

Actuació del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 confinançada per: