Vols rebre el butlletí?

Baixa

BOTIGA

Can Mabres és una masia situada a Castellolí, comarca de l’Anoia, on hem creat una explotació agropecuaria familiar destinada bàsicament a la cria i engreix de vedells.

 

A Can Mabres fem tot el cercle de producció, desde l’ agricultura fins la ramaderia.  Treballem els camps per fer pastures durant la primavera i part d’estiu i sembrem a la tardor per fer el ferratge (civada i raigràs), que és  el menjar de les vaques i vedells durant els mesos d’hivern. La ramaderia segueix un sistema de criança natural. Les vaques (mares) sempre estàn en règim extensiu, es a dir pasturant pels camps i boscos. Els vedells son nascuts i crescuts a l’aire lliure, alimentats de la llet de la mare i de les pastures durant els primers sis mesos.

 

També tenim un pla tècnic de gestió forestal per fer aclarides d’arbres selectives i podes fins a 3 metres d’alçada. Això fa que el sol entri dins del bosc i creixi l’ herba que serveix per pasturar les vaques. Amb aquest sistema de pastures aconseguim tenir  el sotabosc net i menjar per les vaques, contribuint al manteniment del paissatge de la zona ajudant a prevenir incendis forestals.

Telèfon. 690 608 194. 08719 Castellolí, Anoia. Barcelona

Inversions per a la transformació i comerciacització dels aliments

Actuació del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 confinançada per: